Voertuigbelettering & carwrapping

Deze voertuigen zijn al door ons beletterd

Voertuigbelettering & carwrapping

Autoreclame & bus belettering: je rijdend visitekaartje

Van Bree Reclame adviseert, ontwerpt en monteert de belettering voor je bedrijfswagen. Wij beschikken over een grote database bestaande uit lijntekeningen van voertuigen waaronder auto’s, vrachtwagens, trailers & opleggers, aanhangers, bussen, boten en treinen. Hiermee maken wij een ontwerpvoorstel passend bij je wensen en huisstijl. Kies je bijvoorbeeld voor klassieke snijfolies? Of wil je opvallend voor de dag komen door middel van scherpe full colour prints op je voertuig? Wij begeleiden je graag bij het hele traject van voertuigreclame. Of het nu gaat om één bedrijfswagen of om een compleet wagenpark, bij iedere opdracht gaan wij voor een professioneel resultaat. De kracht van voertuigbelettering staat vast. Het doet zijn werk, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Tijdelijke voertuigreclame?

Wil je niet 24/7 reclame op je voertuig? Dan bieden magneetplaten een uitstekende oplossing. Deze vorm van tijdelijke belettering is eenvoudig te verwisselen of te verwijderen. De soepele en buigzame magneetstickers kunnen wij in iedere gewenste maat en vorm leveren. Ook leuk voor op de koelkast of op een andere vlakke metalen ondergrond!

 

Uw auto carwrappen?

Carwrapping is het volledig inpakken van een voertuig met een hoogwaardige vinylfilm. Wij wrappen o.a. jouw auto, bus, boot of touringcar volledig om naar een andere kleur of ware full colour eyecatcher.

Let’s wrap it up!

Dat wrapping de signtrend van de laatste jaren is moge duidelijk zijn. Bij het wrappen wordt een object (vaak een voertuig) volledig voorzien van een zelfklevende folie. Dit kan met een van de vele beschikbare kleuren of met een scherpe full colour print. Bij ons worden carwraps uitgevoerd door de meest professionele monteurs met jarenlange ervaring en training op dit gebied.

Ook voor de meest specifieke carwraps maken wij gebruik van een professionele monteur voor het strippen en demonteren van verschillende onderdelen van het voertuig. Dit zorgt voor een perfecte afwerking van je carwrap doordat wij overal goed bij kunnen tijdens de montage van de carwrapfolie.

Referenties

 • Wij werken al vele jaren samen met Van Bree Reclame. Zij leveren goede kwaliteit, maar met name van belang voor ons bedrijf is de flexibiliteit en snelheid waarmee Van Bree kan acteren.

  Peter Gillis

  Directeur Oostappen Groep Vakantieparken

 • Wij kiezen voor Van Bree reclame, vanwege de professionaliteit, vakkundigheid en zeer goede service.

  Jeroen Bankers

  Eigenaar Bankers ICT

 • Van den Broek Logistics heeft gekozen voor Van Bree Reclame aangezien bij hen onze naam in goede handen is.

  Karel van Rooij

  Directeur Van den Broek Logistics

Raamfolie nodig?
Laat het Bennie weten