Gevelreclame

Gevelreclame

Je onderneming mag gezien worden! De juiste aankleding van je bedrijf begint aan het pand zelf. Wij bieden diverse prachtige mogelijkheden om je gevel aan te kleden. Reclame op je pand zorgt voor herkenbaarheid en kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

Reclame op uw pand: freesletters, doosletters of een frame?

Freesletters

Met freesletters noemen we meteen de meest populaire vorm van gevelreclame. Met behulp van een grote freestafel kunnen logo’s, teksten en andere vormen met een schitterend resultaat uit diverse materialen gefreesd worden. Materialen zoals acrylaat, trespa, dibond / skybond en geschuimd pvc zijn hiervoor zeer geschikt. Een luxe en professionele uitstraling wordt bereikt wanneer de freesletters op afstandhouders worden geplaatst. Het geheel staat dan een stuk van de muur af waarmee een soort 3D-effect wordt gecreëerd.

Doosletters: buitenreclame met verlichting

Ook doosletters zijn een prachtig middel om je gevel aan te kleden. Dit zijn robuuste letters welke onverlicht, direct of indirect verlicht geleverd kunnen worden. Ook lichtbakken doen al jarenlang dienst als gevelreclame. Deze vorm van gevelreclame leveren wij volgens de laatste technieken en voorzien van energiezuinige LED-verlichting.

Buizenframe met spandoek

Een stoer buizenframe in combinatie met een mooi spandoek of een strak reclamebord is natuurlijk voor iedere gevel geschikt. Maar ook logo’s en teksten gesneden uit folies kunnen op vlakke (dam)wanden een prachtig resultaat opleveren voor je gevelreclame. Kortom, je (potentiële) klanten mogen je niet ongemerkt voorbij rijden!

Gerelateerde diensten

Reclamebord laten maken?
Bennie helpt je verder