Bewegwijzering & reclamezuilen

Bewegwijzering & reclamezuilen

Klantvriendelijkheid begint bij een goede bewegwijzering

Een goede bewegwijzering in een kantoor of openbaar gebouw is om allerlei redenen belangrijk. Ook op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen is een juiste routing niet weg te denken. Bovendien zorgt een duidelijke bewegwijzering bij aan een verhoogde efficiëntie bij de ontvangst en begeleiding van gasten en/of personeel. Vanaf het moment dat medewerkers en bezoekers het pand of terrein betreden voelen zij zich ondersteund door de verwijsborden.

Binnen- en buitensigning

Van Bree Reclame verzorgt binnenbewegwijzering variërend van een eenvoudig deurbordje tot complexe routing door een gebouw. Binnen onze bewegwijzeringssystemen leveren wij een groot aantal diverse modellen deurborden, hangborden, aanwezigheidsborden, informatieborden, wandborden en verwijsborden. Ons advies zal je zeker op weg helpen om een mooi en efficiënt bewegwijzeringssysteem te kiezen.

Of het nu gaat om een eenvoudig parkeerbord of een grote reclamezuil; wij hebben een passende en betaalbare oplossing voor de bewegwijzering op je bedrijventerrein of parkeerterrein. We bieden een ruim assortiment aan consoles, panelen en zuilen waarmee je tal van combinaties kunt maken. Vrijstaand of hangend aan de muur, alles is mogelijk.

 

Gerelateerde diensten

Drukwerk nodig?
Vraag het Koen