Bedrijfs- & sportkleding bedrukken

Bedrijfs- & sportkleding bedrukken

Wij adviseren je over de meest geschikte druktechniek voor jouw bedrijfs- of sportkleding.

Druktechnieken: Transfers, zeefdruk of sublimatie?

Transfers

Onze transfers zijn speciaal gemaakt voor bedrijfs- en sportkleding. Ze zijn soepel, rekbaar en hebben uitstekende was-eigenschappen. Transferlogo’s zijn vanaf 15 stuks leverbaar en verwerkbaar tot ruim 5 jaar na aanschafdatum. Indien gewenst houden wij je logo’s op voorraad voor eventuele naleveringen.

Zeefdruk

Zeefdruk is al jarenlang een betrouwbare drukmethode voor je textiel. Bij deze techniek wordt het logo direct op de kleding gedrukt. Echter, voor iedere kleur is een aparte drukgang nodig. Wanneer je bijvoorbeeld meerdere promotionele T-shirts wilt bedrukken zul je zien dat zeefdruk voor jou als beste uit de bus komt. Een groot voordeel is dat wij geen opstartkosten hanteren.

Sublimatie

Wanneer je witte polyester kleding wilt bedrukken dan kom je haast niet om sublimatie heen. Sublimatie is een vorm van inktvergassing in het textiel. Een logo of tekst wordt net zoals bij transfers met behulp van warmte, tijd en druk in de stof gezet. Het voordeel van een sublimatietransfer is dat de inktafdruk kleurvast en niet voelbaar is en daarnaast een hoge mate van wasbaarheid heeft.

Gerelateerde diensten