Matim Haard & Interieur – Reclameborden

Voor Matim Haard & Interieur uit Asten hebben wij de gehele restyling mogen realiseren na de doorvoering van het nieuwe logo. Gedurende een korte periode waarbij we nauw contact onderhielden met Matim, hebben we het maximale weten te realiseren: Een aantal hele mooie opleveringen en een tevreden opdrachtgever!

Het wagenpark, bestaande uit drie bedrijfswagens en een zeilaanhanger, heeft een compleet nieuwe look gekregen. De frisse nieuwe folie-kleuren passen uitstekend bij de nieuwe huisstijl van Matim. De Mercedes Sprinter hebben we een beetje extra aandacht mogen geven. Aan de ene zijde hebben we een mooie full colour print van een keuken aangebracht en aan de andere kant een scherpe afbeelding van een sfeerhaard. Beide foto’s zijn door Matim Haard & Interieur uitgevoerde projecten.

Naast voertuigbelettering hebben we een groot aantal reclameborden geleverd welke bij lopende werkzaamheden van Matim komen te hangen. Bij de showroom en werkplaats / magazijn hebben we diverse reclame-uitingen opgeleverd. Nieuwe bannervlaggen hangen in de vlaggenmasten. Op de ramen bij de showroom-entree hebben we stijlvolle (full colour) folies gemonteerd. Bij de werkplaats staat een stevig frame met een spandoek bovenop de container en aan de weg staan fraaie reclameconsoles. Kortom, een enorm mooi project is gerealiseerd!

Raamfolie nodig?
Laat het Bennie weten