Diversen – Bouwhekbanners

Bouwhekbanners zijn de ideale manier om de omheining rond de bouwplaats te gebruiken als reclame-uiting. Wij maken bouwhekbanners in frontlit- (dicht zeildoek) en mesh-materiaal (geperforeerd winddoorlatend zeildoek). Ook zijn de bouwhekbanners uitstekend te gebruiken op evenementen of om langs de weg te plaatsen ter promotie of reclame van uw evenement of bedrijf.

Door de fantastische prijs-kwaliteit verhouding hebben wij inmiddels voor vele bedrijven en evenementen de (bouwhek)banners / spandoeken mogen leveren. Mede daarom is dit product één van de hardlopers bij Van Bree Reclame. Een belangrijk weetje is dat wij enkel werken met eersteklas materiaal dat brandveilig gecertificeerd (B1) is. Ook zorgen wij voor een professionele afwerking van onze banners door middel van randversteviging (rondom gezoomd) en zeilogen om de 30 cm.

Naast het printen dragen wij ook zorg voor het ontwerp van de bouwhekbanners. Bovenstaande foto’s weergeven een greep uit de bedrijven waarvoor wij de bouwhekbanners hebben mogen maken.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend informatie of een passende offerte aan.

Spandoek bestellen?
Koen helpt je verder