Over ons

Vanaf 2001 werken wij aan uiteenlopende reclame-objecten. Stap voor stap zijn we gegroeid naar een eigentijds reclamebedrijf met productie in eigen huis. In ons bedrijfspand in Asten werken wij dagelijks aan een perfect resultaat van jouw reclame-opdrachten.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van visuele communicatie. Wij staan voor een duidelijk advies en een klantgerichte aanpak. Samen bespreken we de wensen om vervolgens een idee te vertalen naar een digitaal concept. Zo krijg jij een duidelijke indruk van het eindresultaat.

Van Bree Reclame beschikt over een eigen studio waar machines als een groot formaat printer, laminator en een snijplotter iedere dag hun werk doen. Ook hebben we diverse plaatmaterialen en verschillende kleuren folies op voorraad. Daarom kunnen wij snel schakelen bij bijna iedere aanvraag.

Laatste nieuws

Even voorstellen: Dennis van de Meulenhof

Geplaatst op: 10 oktober 2017

Hallo, ik ben Dennis van de Meulenhof. 21 jaar en woonachtig in Ommel. Sinds een paar weken ben ik de nieuwe aanwinst van Van Bree Reclame. Inmi...Lees verder »

Digitale facturatie

Geplaatst op: 4 maart 2016

Geachte relatie, Wij zijn als Van Bree Reclame voortdurend in beweging om voor u de beste reclame-uitingen te realiseren. Dat betekent onder andere...Lees verder »

Meer nieuws
 • Hanny van Bree

  Administratie / Werkvoorbereiding

  Mail Hanny
 • Koen van Bree

  DTP / Signmaker

  Mail Koen
 • Bennie van Bree

  Algemeen / Senior Signmaker

  Mail Bennie

Take a look at Instagram