Nieuws

Vacature: Allround signmaker | Fulltime

Geplaatst op: 4 september 2018

Wie zijn wij? Van Bree Reclame is een full service reclamebedrijf gevestigd in Asten (NB). Al ruim 15 jaar lang maken wij onze klanten kleurrijker en herkenbaarder door middel van binnen- en buitenreclame. Wij verzorgen het advies, ontwerp en realisatie van uiteenlopende vormen van reclame. Voertuigbelettering, stickers, reclameborden, spandoeken & frames, gevelreclame, logo & huisstijl en raamfolies zijn bij ons aan de ...Lees verder »

Even voorstellen: Kay Wulms

Geplaatst op: 4 april 2018

Hallo, Mijn naam is Kay Wulms, 22 jaar en woonachtig in Kessel (Limburg). Vanaf 1 maart 2018 ben ik begonnen bij Van Bree Reclame om als Grafisch Vormgever het team te komen versterken! (meer…)...Lees verder »

Even voorstellen: Dennis van de Meulenhof

Geplaatst op: 10 oktober 2017

Hallo, ik ben Dennis van de Meulenhof. 21 jaar en woonachtig in Ommel. Sinds een paar weken ben ik de nieuwe aanwinst van Van Bree Reclame. Inmiddels heb ik als signmaker al een bijdrage kunnen leveren aan een aantal leuke projecten. Misschien heb je me daarom al gezien of gehoord. Nog niet? Ik stel me graag verder voor. Lees verder »

Digitale facturatie

Geplaatst op: 4 maart 2016

Geachte relatie, Wij zijn als Van Bree Reclame voortdurend in beweging om voor u de beste reclame-uitingen te realiseren. Dat betekent onder andere investeren in nieuwe technieken, producten en investeren op het gebied van automatisering. Vanaf medio april worden alle facturen automatisch digitaal verzonden door ons systeem. U zult geen hard copy facturen meer per post toegezonden krijgen. Voor de digitale facturering hebben wij een juist e...Lees verder »

Fijne feestdagen!

Geplaatst op: 22 december 2015

Na een jaar vol creatieve uitschieters, vette prints en strakke beletteringen naderen we een nieuw jaar. Nieuwe uitdagingen, ideeën en uitvoeringen liggen alweer op de plank voor 2016. We danken dan ook onze relaties voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Fijne feestdagen en een heel goed 2016!...Lees verder »

Take a look at Instagram