Dit bericht is geschreven door: Koen

Vacature: Allround signmaker | Fulltime

Wie zijn wij?
Van Bree Reclame is een full service reclamebedrijf gevestigd in Asten (NB). Al ruim 15 jaar lang maken wij onze klanten kleurrijker en herkenbaarder door middel van binnen- en buitenreclame. Wij verzorgen het advies, ontwerp en realisatie van uiteenlopende vormen van reclame. Voertuigbelettering, stickers, reclameborden, spandoeken & frames, gevelreclame, logo & huisstijl en raamfolies zijn bij ons aan de orde van de dag. Maar dat is nog niet alles, want op onze Sign & Print-pagina zie jij precies wat wij doen!

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, creatief, collegiaal en nauwkeurig iemand. Jij mag mooie dingen maken voor zowel grote als MKB-bedrijven en straalt dit ook uit. We hebben immers een fantastisch vak!

Functie
Je werkt als allround signmaker aan de voorbereiding en montage van verschillende signproducten. Wat zijn jouw taken?

 • Klantencontact (telefonisch, e-mail, persoonlijk)
 • Adviseren van klanten en waar nodig inmeten van ramen, gevels, etc.
 • DTP/productie: Voorbereiden en klaar maken van bestanden voor montage
 • Montage van folies en overige signproducten
 • Coördinatie van het productieproces

Wat zoeken wij in jou

 • Communicatief en klantgericht ingesteld
 • Gestructureerd en organiserend
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Kennis van het Adobe pakket  (InDesign, Illustrator, Photoshop)  en evt. CorelDraw
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Kennis van drukwerkwetten (PMS, marges, dpi etc..)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van en ervaring in het verwerken van (carwrap)folies

Interesse?

Wil jij werken in een klein team van creatievelingen met een prettige en informele werksfeer? Ben jij op zoek naar een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontplooien binnen je functie en het bedrijf? Ben jij enthousiast in je werk en leg je makkelijk contacten? Stuur dan je originele CV en motivatie op naar koen@vanbreereclame.nl t.a.v. Koen van Bree.

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram