Dit bericht is geschreven door: Koen

Vacature: Grafisch ontwerper / DTP’er

Wie zijn wij?
Van Bree Reclame is een full service reclamebedrijf gevestigd in Asten (NB). Al 16 jaar lang maken wij onze klanten kleurrijker en herkenbaarder door middel van binnen- en buitenreclame. Wij verzorgen het advies, ontwerp en realisatie van uiteenlopende vormen van reclame. Voertuigbelettering, stickers, reclameborden, spandoeken & frames, gevelreclame, logo & huisstijl en raamfolies zijn bij ons aan de orde van de dag. Maar dat is nog niet alles, want op onze Sign & Print-pagina zie jij precies wat wij doen!

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, creatief, collegiaal en nauwkeurig iemand. Jij mag mooie dingen maken voor zowel grote als MKB-bedrijven en straalt dit ook uit. We hebben immers een fantastisch vak!

Functie
Als vormgever heb jij passie voor ontwerpen en heb jij kennis op het gebied van grafisch ontwerpen en concepting van verschillende signproducten, huisstijlen en drukwerk. Bedenk jij de meest toffe concepten en kun jij deze ook nog eens goed uitvoeren? Dan zoeken wij jou! Met jouw ervaring als grafisch ontwerper draag jij bij aan het resultaat en maak je onze klanten nog kleurrijker en herkenbaarder. Wat zijn jouw taken?

 • Ontwerpen van verschillende signproducten, waarin jij de nieuwste trends verwerkt
 • Ontwikkelen van pakkende logo’s en huisstijlen
 • Klantencontact (telefonisch, e-mail, persoonlijk) bij het adviseren en voorleggen van jouw concept
 • Voorbereiden en klaar maken van bestanden voor montage

Wat zoeken wij in jou

 • Communicatief en klantgericht ingesteld
 • Gestructureerd en organiserend
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Uitgebreide kennis van het Adobe pakket  (InDesign, Illustrator, Photoshop)  en evt. CorelDraw
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Kennis van drukwerkwetten (PMS, marges, dpi etc..)
 • Branche ervaring is een pré

Interesse?

Wil jij werken in een klein team van creatievelingen met een prettige en informele werksfeer? Ben jij op zoek naar een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontplooien binnen je functie en het bedrijf? Ben jij enthousiast in je werk en leg je makkelijk contacten? Stuur dan je originele CV en motivatie op naar koen@vanbreereclame.nl t.a.v. Koen van Bree.

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram