Dit bericht is geschreven door: Koen

Even voorstellen: Dennis van de Meulenhof

Hallo, ik ben Dennis van de Meulenhof. 21 jaar en woonachtig in Ommel.

Sinds een paar weken ben ik de nieuwe aanwinst van Van Bree Reclame. Inmiddels heb ik als signmaker al een bijdrage kunnen leveren aan een aantal leuke projecten. Misschien heb je me daarom al gezien of gehoord. Nog niet?
Ik stel me graag verder voor.

In tegenstelling tot Bennie en Koen heb ik niet zoveel met voetbal of andere sport. In mijn vrije tijd ben ik namelijk graag bezig met muziek. Ik speel gitaar en pik af en toe een concert mee van een toffe band. Op het Sint Lucas in Eindhoven heb ik de opleiding tot signmaker afgerond. Omdat ik hierna niet direct werk kon vinden in de signbranche heb ik een tijdelijk uitstapje gemaakt naar ander werk waarna deze kans zich voordeed. Ik hou van aanpakken en wil me graag verder ontwikkelen in het vak. Ik ga daarom met veel plezier deze uitdaging aan.

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram