Dit bericht is geschreven door: Koen

Digitale facturatie

Geachte relatie,

Wij zijn als Van Bree Reclame voortdurend in beweging om voor u de beste reclame-uitingen te realiseren. Dat betekent onder andere investeren in nieuwe technieken, producten en investeren op het gebied van automatisering.

Vanaf medio april worden alle facturen automatisch digitaal verzonden door ons systeem. U zult geen hard copy facturen meer per post toegezonden krijgen. Voor de digitale facturering hebben wij een juist e-mailadres van u nodig. Graag zouden wij van u het juiste e-mailadres ontvangen waarop u uw facturen wilt ontvangen. U mag dit e-mailadres sturen naar; info@vanbreereclame.nl

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van het bovenstaande aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram