Dit bericht is geschreven door: Koen

Wij sponsoren topsporter Sanne van Paassen

Veldrijdster Sanne van Paassen is dit seizoen met een eigen team genaamd Team Bioteaful actief in de wedstrijden. De 26-jarige Brabantse won in het verleden onder meer het klassement van de wereldbeker. Richting dat niveau hoopt ze nu ook weer toe te kunnen werken na een lange periode van blessureleed. Via haar social media-kanalen houdt Sanne je op de hoogte van haar leven als topsporter, o.a. via cideoverslagen. Wij sponsorden daarvoor een gave presentatiewand!

Presentatiewand Sanne van Paassen

“De naam Bioteaful komt er uit weg dat topsport niet alleen hard fietsen is”, aldus Van Paassen. “Er komt veel meer bij kijken. Mijn motto is eat and feel bioteaful. Als je niet lekker in je vel zit en niet de goede brandstof tot je neemt, zal je geen topprestaties neerzetten.”

“Tijdens de vorige winter was ik blij dat ik pijnvrij kon fietsen. Daarna heb ik afgelopen zomer alle mogelijkheden op een rijtje gezet om te kijken hoe ik mijn oude niveau weer kan halen. Een conclusie daaruit was het opzetten van Team Bioteaful. Nu heb ik alles in eigen hand en kan ik achteraf geen excuses hebben. Met mijn eigen motto wil ik daarnaast ook anderen inspireren om aan de slag te gaan met een gezonde en sportieve lifestyle.”

Meer informatie? Kijk op www.sannevanpaassen.nl

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram