Dit bericht is geschreven door: Koen

Nieuwe website online!

Vanaf vandaag heeft Van Bree Reclame een nieuwe website. We hebben flink gewerkt aan de inhoud, vorm en handige tools waardoor je nu makkelijk informatie kunt vinden over ons reclame-aanbod.
Helemaal anno nu is de website responsive, dus past de site zich automatisch aan naar je beeldscherm. Of het nu je desktop beeldscherm of mobiele telefoon is. Voor alle schermen bieden we de optimale gebruikservaring.

Op onze website kom je meer te weten over onze producten en diensten. Het complete pakket Sign & Print komt aan bod. Op de verschillende pagina’s zie je direct foto’s van eerder uitgevoerde werkzaamheden door Van Bree Reclame. Ook kom je meer te weten over ons, het aanleveren van bestanden en kun je ons snel even een vraag stellen via de chat. Ook zijn wij natuurlijk op social media te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Facebook- en Instagram-pagina.

Mocht jij als bezoeker nog tips hebben om de website verder aan te scherpen, mail ons dan vooral. Alle tips zijn welkom!

« Terug naar overzicht

Take a look at Instagram